Get Adobe Flash player

postheadericon Festiwal Podkarpackich Smaków

Celem targów jest tworzenie rynków zbytu dla żywności wysokiej jakości. W targach uczestniczą smakosze i zwolennicy tradycyjnej żywności, którzy mogą degustować m.in. podkarpackie, lasowiackie i małopolskie potrawy, podziwiają ich smak, zapach i wygląd. W festiwalu tradycyjnego jadła uczestniczy zwykle ponad 100 stowarzyszeń regionalnych, gospodarstw agroturystycznych, Kół Gospodyń Wiejskich oraz mniejszych i większych firm specjalizujących się w wytwarzaniu produktów żywnościowych.

  • Smaki 1
  • Smaki - 2
  • Smaki - 3
  • Smaki - 4
  • Smaki - 5

okladka-leksykon 280

 

Europejska Sieć Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego

Europejska Sieć Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego

Producenci żywności

Zachęcamy wszystkich podkarpackich producentów żywnosci tadycyjnej, regionalnej i ekologicznej oraz producentów żywności o potwierdzonej jakości ( dotyczy tych produktów, które uzyskały znak jakości np. PPŻ, Agro Polska, PDJ, Teraz Polska, Jakość tradycja i in.) do przekazywania zdjęć swoich produktów. Każdy z ww. produków będzie zaprezentowany.

güvenlik şirketleri weblebi